3 Temmuz 2008 Perşembe

Regaip Kandili ile İlgili Mesajlar

ALLAH’ın adıyla başladığınız her işinizde başarılar dilerim. regaib kandiliniz mübarek olsun

ALLAH’ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiride an bu gece. Haıyrlı kandiller…

ALLAH’ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen regaib Kandili’nde, bir ıyllık yaşantımızı, ibadetlerimizi ve iyiliklerimizi iyi düşünecek ve ona göre hayatımıza çekidüzen vererek samimi bir teslimiyetle nefis muhasebesine gireceğiz. Bu gece haıyrlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun.. regaib regaib kandiliniz mübarek olsun!

ALLAH’ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.

ALLAH sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamaıy nasip etsin.regaibin, hayatımıza yeni ufukların açılmasına vesile olması dileğiyle..

Bin aydan daha haıyrlı bu mübarek gecenin büyüsüne kapılmanız dileğiyle regaib kandiliniz mübarek olsun..

Bin aydan daha haıyrlı bu mübarek gecenin büyüsüne kapılmanız dileğiyle, regaib kandiliniz mübarek olsun..

Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, binbir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, kandilin mübarek olsun.

Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. regaib kandiliniz mübarek olsun.

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. ALLAH affeden ve bağışlayandır, unutmayalım..

Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun…

Bu gece Cenab-ı Hak’ın, kendisine yönelip af dileyen müminleri bağışlayarak kurtuluş beratı verdiği bir gecedir. Hepimiz için haıyrlı olsun!Bu gece regaib gecesi. Dua edelim.. Yürekler bir atsın bu gece, günahlarımız affolsun. ıyi kandiller.

Kaynak: http://www.muhabbetullah.com/2008/07/03/regaib-kandili-mesajlari-cep-telefonu-mesajlari/

5 yorum:

Adsız dedi ki...

canım senin de kaandilin mübarek olsun.selam ve dua ile..

ss dedi ki...

Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun.

akasyakokusu dedi ki...

Kalpler vardir ,sevgiyi yasatmak için,Insanlar vardir, dostlugu paylasmak için,Mubarek günler vardir, Beraberce kutlamak için..
kandilin mubarek olsun arkadaşım :))

Bulbulunyeri dedi ki...

Canım,
kandilin kutlu, dileklerin kabul olsun.
Sevgiyle kal.

ebrulitatlar dedi ki...

Canım seninde kandilin hayırlı, duaların kabul olsun. Sevgiler..