23 Şubat 2008 Cumartesi

2 mimlemeye cevap

Daha önce canım arkadaşım birgül mimlemişti beni.Bir türlü cevap veremedim malesef.Sevca arkadaşımda mimleyince ikisine birden cevap vereyim dedim, bir taşla iki kuş yani :)

İlk konu neden blog yazıyorum.
2 tane küçük çocuğum var zamanımın çoğu onlarla geçiyor evin içinde arta kalan zamanda yapabileceğim bir hobi olarak görüyorum.Evimin içinden bloğum aracılığıyla tüm dünyaya ulaşabiliyorum, bu çok güzel birşey.
2. olarak yaptıklarımı paylaşmak, yüzlerini göremesende türkiyenin ve dünyanın değişik yerlerinden insanlarla tanışmak, arkadaş olmak beni mutlu ediyor.bloğumda vakit geçirmek beni dinlendiriyor.

Sevca arkadaşımın sorusu ise, sitenin en sevdiğin yanı ne?

Aslında cevap yukarıdaki ile aşağı yukarı aynı, ilaveten birkaç şey yazmak istiyorum.
Yorum yazılması beni çok mutlu ediyor.Tarif defteri kullanmak zorunda kalmıyorum artık.Ben yaptıklarımın tariflerini genelde unuturum.Lazım olunca bloğumu açıp tekrar tekrar okuyorum :))

Bende lezzetgemisi arkadaşımı mimliyorum (mimleme kelimesi çok hoşuma gidiyor bu arada)

http://lezzetgemisi.blogspot.com/ Kolay gelsin.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

merhabalar ilk yorum bneden bloğa katılmak çok müthiş bişey aynen sizin gibi düşünüyorum bloğa katıldıktan sonra birsürü yemek öğrendim artık yemek kitabı almama gerek kalmadı,neyse buarada yamış olduğunuz yoruma teşekkürler ,siteniz gerçekten çok hoş yemekoloji.blogcu.com

Lezzet Gemisi dedi ki...

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENİ SEÇTİĞİN İÇİN. EN KISA ZAMANDA YANITLARIM İNŞALLAH. KEYİFLİ BİR PAZAR TATİLİ DİLİYORUM SANA VE AİLENE. GÖRÜŞMEK ÜZERE..

ilham perisi dedi ki...

Ayşe şu yabancıların attığı yorumları hiçbir zaman onaylama.Çünkü pc ye virüz sokuyorlar

Adsız dedi ki...

valla bende unuturum hep tariflerimi açıp bloğuma bakıyorum.Cevaplarda yerinde olmuş arkadaşım.Sevgiler

Lezzet Gemisi dedi ki...

SORULARINI YANITLADIM CANIM. TEKRAR TEŞEKKÜRLER. İYİ AKŞAMLAR DİLERİM.

AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...

Selamla, bu bloglar sayesınde ne guzelarkadaslıklar oluyor.Cesıt cesıt her yoredende değişik tarıfler alıyoruz.Sevgiler...

Adsız dedi ki...

selam elerine saglık hepsi nefis görünüyor fatoca